BloggProffs

Fredag 28 november – pooldag

Uppe med tuppen som vanligt. Iza väcker oss nu för tiden och inte längre solen, som vi skrev om för några dagar sedan. Men de är ganska synkade ändå, det blir nånstans mellan klockan 7-8.

Fyllda med krafter efter nattens vila tänkte vi bestiga den östra bergssidan av Puerto Rico (bukten omges alltså av två berg, öster om stranden och väster om stranden). Nu var det alltså dags för East Hill. Hill!? Utan att vara engelsklärare så förknippar vi det mer med ”kulle”. Skulle snarare vilja kalla det för East Mountain! Det är ju nästan att man behöver livlina men vi tog oss upp i alla fall (nåja det är asfalterad väg). Men det kanske är barnvagnen som gör att det känns lite extra jobbigt. En knapp timme senare är man uppe på toppen. Hyfsat tidig morgon. Sol, nästan vindstilla. Tyst. Svag bris från det salta havet. Härligt.

Tillbaka vid bungalowen väntar en slapp dag. Vi turas om att kolla Iza men hon sov ganska många timmar, så det blev en hel del solande.

Pappa Tobias har fått en ny hobby. Det är att gå på prommis med Izabella i Baby Björnen. ”Jag går till bageriet och köper en fralla med Iza” och ”jag går till affären och köper en flaska vatten med Iza” har blivit vanliga fraser i hemmet. Han njuter rejält av att alla ler åt hans dotter. Måtte det inte fortsätta till hon fyller 14 för då blir det dyrt…

Idag fyller förresten två av våra äldsta barndomsvänner år. Klabbe och Evelina. Grattis!

Bild: Tobias i plurret

003.JPG

3 Kommentarer till “Fredag 28 november – pooldag”

  1. Andreas Astrid Vilgot Säger:

    Hej på Er!
    Åhhh vad härligt Ni verkar ha det!

    Joho Ni – för oss började livet den 14:e november kl 18:40. Vilken grej! Helt otroligt. Räkan aka lill-jansson heter numera Vilgot ! Han är en grym liten krabat. Finns att beskåda på http://vilgot.herbamare.se/

    Astrid har kört nattpassen med bravur, så jag har fått sova. Det är ju onödigt om båda två är supertrötta. Räcker lixom med en…

    Vilken trevlig Blogg! Vi följer med intresse utvecklingen på bloggen.

    Annars är allt gott… har försökt att skicka mail, men får retur och felmeddelande…

    Nåja, sköt om Er!

    Kramkram
    Andreas, Astrid & Vilgot

    PS. Astrid hälsar till Therese att hon ser fram emot att SKÅÅLA i VIN med henne när vi ses! DS.

  2. C-G och Tina Säger:

    Hej pa Er. En liten halsning fran Thailand. Har snart varit har i sex veckor och det kanns bara battre och battre. Det mesta fungerar som vi tankt. Vi har kopplat in ADSL och SVT-Europa sa vi kan ha dagligen kontakt med tjejerna over skype. Mycket mail blir det ocksa till alla mojliga.
    Vadret har varit omvaxlande med en del regn. Men vad gor det nar det aldrig ar under 25 grader. Vi har i allafall antagit en pepparkaksliknande farg och det ligger val i tiden.

    En del golf har spelats. Har val hunnit ett 10-tal rundor pa helt otroligt fina banor. Varje fredag spelar jag med skandinaviska klubben. Det brukar vara 70-80 st med da.

    Vi har hunnit ga matlagningskurs. sa nu kan vi nog laga till en del thaimat pa ratt satt.
    Enormt med fina ravaror har med alla gronsaker och frukter och framforallt skaldjur. Vi frossar.

    Over jul och nyar kommer tjejerna ner. Da ska vi som vanligt ata grot pa juldags morgonen. Agneta kan halvera grotmangden. Jag ar ju inte pa plats i ar.

    Har rasta i vikt pga all golf och nyttig mat. Jag har gatt ner tre hekto. Vilket ar ett ras. Tina ser utsvulten ut har tappat 1,5 kilo. Hur ska detta sluta efter fem manader?

    Om ni vill sa kan ni maila pa [email protected] eller [email protected]

    Kul forresten att se alla fina bilder pa er sida. Den lilla ser verkligen ut att trivas. Ja Ni ocksa.

    ha det C-G Tina halsar

  3. Brorsan! Säger:

    Tjena Familjen!

    Bra ide med blogg..enkelt och smidigt. Dock några år efter den värsta blogg-stormen.
    Ni ser ut att ha det bra där nere, varmt och skönt. Här hemma i norra delen av Sverige(Falun) har snön kommit och gått. Trist med blask hela tiden, är redan trött på den.

    Innebandyn rullar på, en match kvar sen uppehåll, ska bli skönt.
    Jag och Cissi passar på att sticka till London och julshoppa lite. Jag ska självklart kolla på Arsenal oxå, Cissi ska få gå på musikal har jag lovat (gäller att balansera i relationen).
    Såg dessutom till min stora förtjusning att några spelare kommer att vara i Arsenalshopen och signa autografer för de som är där. och jag kommer garanterat att va där..stort ögonblick för mig.

    Julen ser ut att bli kortaste i historien i år. Jobbar den 23:e till kl 18. För att sedan få två dagar ledigt med julfirande för att sedan vara hemma på annandagen för jobb och träning. Inget glamoröst liv som ”innebandyproffs” i Sverige. Har förresten skrivit på två nya år med föreningen, fick ett grymt bra kontrakt. Är mer än nöjd.

    Nu ska jag dra och hämta Cissi, hon har vart i Holland och besökt ett universitet med högskolan i Falun. Någon utbytesgrej.

    Ha det fortsatt bra där nere. Hörs snart igen!

    Kram Christian

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu