BloggProffs

Lördag 17 januari – 6 måndader!

Idag fyller Izabella 6 månader! Känns helt otroligt. Tänk att vi haft henne så länge. Känns underbart! Tyvärr började hennes halva födelsedag inte så bra. För första gången sedan hon föddes fick hon feber i går kväll. Knappt 39 grader hade hon. Det gjorde att hon inte sov alls under natten mer än kortare stunder. Och naturligtvis inte hennes föräldrar heller, men stackars liten, det var ju hon som mådde dåligt.

Idag hade vi tänkt åka tidigt upp i bergen och till Las Palmas och handla lite på Zaras factory outlet. Vi började med det sistnämnda (trots att vi under natten bestämde att vi får ställa in dagens arrangemang) och köpte bland annat några pyjamaser för 1,95 euro styck, hade kostat 12 euro innan…känns helt ok… Hon fick även lite andra kläder, så vi tror att hon kommer bli nöjd. Dessutom fick hon en leksakstelefon som hon säkert kommer ha många roliga timmar med.

Eftermiddagen körde vi upp i bergen, bland molnen. Tänkte äta lunch i en bergsby och väl där uppe klev vi ur bilen. Det var 12 grader och vi gick i shorts. Alla andra gick i mössa, vantar, halsdukar och täckjackor. Och de tittade på oss. Efter några tafatta försök att hitta en restaurang med värme bestämde vi oss för att köra nerför berget lite tills det blev varmare igen. Några byar längre ner var det 19 grader och sol, där blev det pizza och pasta på ett schysst ställe med bara spanjorer. Inga tursister hade hittat hit denna dag. Skönt!

På kvällen blev det middag med Thereses kompis Karin som var här med sin kollega och vän Josefine. Nåt glas vin på vår uteplats sedan middag ute. Gott! Tobias fick gå hem lite tidigare med Iza då hon var orolig och övertrött.

005.JPG

Therese och Iza utanför factory outlet med Las Palmas i bakgrunden.

0071.JPG

Som alltid ligger många fartyg på svaj utanför Las Palmas hamn

014.JPG

Det är betydligt grönare (och kallare) i bergen på Gran Canarias norra del

0201.JPG

På kvällen fick vi besök av Therese kompis Karin och Josefine som är här på semester

En kommentar till “Lördag 17 januari – 6 måndader!”

  1. Helena Säger:

    Grattis till Izabella! Helt otroligt vad tiden går fort! Snart springer hon väl runt med en massa friare efter sig :-) Saknar er här hemma men vi ses ju snart igen! Kramar från ett grått Stockholm!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu