BloggProffs

Söndag 1 februari – hemreseplaner

Nu har vi börjat planera hemresan. Man kan väl säga att vi är ganska klara här, och det är mycket som är slentrian. Vi behöver nog lite miljöombyte! Alltså blir det till att åka hem om någon vecka eller två, några veckor tidigare än vi först tänkte när vi kom ner hit. Kanske tillbringar vi lite tid i fjällen med längdskidor och korvgrillning över öppen eld ute på fjället? Vi får se. Det är dock ekonomiskt fördelaktigt att åka hem relativt snart jämfört med nån vecka in i mars, då både flygbiljetterna och en månadshyra för boendet måste betalas, vilket är en hyfsat rejäl slant nu när kronan är så svag.

Men, den viktigaste anledningen till att åka hem är inte den ekonomiska utan att det gäller att utnyttja tiden. När dagarna blir lite väl lika varandra gäller det att hitta på något nytt. Tiden är vår lyx just nu, när kommer vi ha så pass mycket tid tillsammans i familjen igen? Hur kan den tiden utnyttjas på bästa sätt? Vi får som sagt se, men det innebär nog att vi kommer hem ganska snart. Det positiva är också att vi får träffa vänner och familj där hemma inom kort igen!

Om det blir fjällen, landet, stan, eller nåt annat under de närmaste veckorna får vi se när vi kommit hem. Det finns en del olika alternativ när man väl börjar fundera.

0194.JPG

En glad Izabella. Kan man skymta en aning hemlängtan i ögonen? Nej, kanske inte…

En kommentar till “Söndag 1 februari – hemreseplaner”

  1. Louise Säger:

    ska ni komma hem? sedär, smart av er att ta vara på tiden! fjällen låter väl inte helt fel det heller. du kanske kan komma upp till banken med hela familjen och hälsa på en kortis? skulle vara kul att se Izabella nu när hon är lite större.

    hoppas att ni får en skön hemresa!

    :) Louise

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu