BloggProffs

Lördag 31 januari – varm Baileys?

Izabella börjar verkligen få hår nu. Nåja, många andra kanske skulle tycka att det inte är så mycket än, men nu börjar ändå huvudet bli täckt av 1-2 cm långa hårstrån, hyfsat ljusa men man anar att hon ändå kommer bli mörkhårig.

Vi har gjort en avgörande upptäckt. Egentligen hade det kanske bara varit att använda sunt förnuft. Eftersom hennes mat smakar som Baileys, som vi skrev för några dagar sedan, så är det ju inte så svårt att gissa att hon vill ha den kall. Vem vill ha sin Baileys varm? Ytterligare ett sätt att upptäcka hur den skulle tillagas kunde vara att läsa på paketet, där står det att den ska hällas upp direkt på flaskan. Men vi är ju så vana med välling och den är ju varm. När vi började servera den kall så har hon ätit minst dubbelt så mycket som tidigare. Men rekordet kvarstår från i måndags med 250 ml.

Under eftermiddagen hade vi en lite fotosession i parken med lilla prinsessan, som vi delar med oss smakprov från nedan.

017.JPG

JA, äntligen ska vi börja fotografera. Izabella älskar ljudet från kameran och gör sig oftast till. Hon gillar nog att vara i centrum.

0193.JPG

Som sagt, håret börjar synas… (det syndes bättre när bilden var stor, så ta fram förstoringsglaset…)

027.JPG

Izabella på filten.

043.JPG

Izabella gillar att detaljstudera saker. Det kan vara allt från mönster på en filt till etiketten på en kaffeburk.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu