BloggProffs

Fredag 23 januari – Fy Avis!

Denna fredag var ganska lik gårdagen. Hela förmiddagen låg Therese och Iza och sov, och Tobias låg och solade och läste bok. Inte ett moln på nästan hela veckan. Therese börjar känna sig lite bättre från febern även om den är kvar till viss del och Iza har blivit ordentligt mycket bättre än igår i sina ögon. Kamomill-vattnet verkar göra nytta!

Där hemma kanske några av er sitter och kollar på Let´s Dance på TV. Här har vi det inte på fredagar utan på måndagar. Det finns dock en viss skillnad, i Spanien är det inte dansstegen som räknas utan hur lite kläder man har på sig (trots måndagssändningen). Damerna har kläder som är mindre än grytlappar på sig när de ”dansar” runt på scenen.

Sen är vi lite förbannade också. Som alltid blir det ju trassel. Biluthyrningsfirman AVIS har självklart både tagit betalt på AMEX-kortet och tagit AMEX-checken med poäng vid senaste bilhyran. Så denna gång har de snott 1200 kr. Imorgon blir det till att gå upp och morra. Blir det problem får man väl fråga vad dom heter, vilken som är deras chef, tillkalla polis och lite andra allmänna hot. Bara vi får tillbaka våra pesetas!

0032.JPG

Eeeh, vad sa du? Inga Rikssamtal? Får inte jag ringa vem jag vill bara för att ni inte fick ringa ”Riks” när ni var små?!  (vad det nu är?) Hur ska då Vilgot (våra vänner Astrid & Andreas 2-månaders son) veta hur jag har det?

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu