BloggProffs

Torsdag 22 januari – soligt men krassligt

Vad ska man säga om den här dagen? Therese var lite småkrasslig imorse så hon låg inne under förmiddagen under Izabellas 2-timmars sömn. Därmed kunde Tobias ligga nere vid poolen idag igen. Lite lyxigt blir det allt med ett par timmar Stieg Larsson utan avbrott och skön sol. Tobias tog sedan en promenad med Iza och Tyra upp på östra berget som är lite lägre men lite brantare, med andra ord lite jobbigare. Sedan lunch i skuggan och lång eftermiddagssömn för damerna i hushållet. Tobias kunde med andra ord fortsätta ligga och läsa bok i solen hela eftermiddagen ända fram till kl 17. Sedan en kort promenad igen och middag med risotto och chorizo som blivit en av våra favoriträtter här nere.

Izabellas ögon är sådär-bra. Hon är inte bättre och inte sämre. Fick tipset i affären att man kan badda med kamomill-te, så nu har vi fått ett husmorstips vi ska testa under närmaste dygnet. Hoppas det fungerar, det är jobbigt att se henne så där kletig i ögonen.

Men, hon har blivit väldigt duktig på att sitta. Hon kan sitta typ 5 minuter helt själv på filten utan att ramla. Men inte alltid, ibland går det 20 sekunder och sedan en hård släng bakåt, så det är bäst att rigga med kuddar, ifall att…

003-2.JPG

I brist på nya personbilder får det bli en solnedgångsbild idag…

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu