BloggProffs

Måndag 19 januari – ingen törnrosa

Oj, vilken natt! Nu börjar vi på allvar låta, och känna oss, som ett par riktiga småbarnsföräldrar. Izabella ville inte sova inatt. Inte alls! Hon åt dåligt hela dagen igår, så gott som inget på kvällen och sen försökte hon snutta så gott hon kunde på natten. Men det blir ju inte mycket nu när hon i stort sett klarar sig på ”vanlig” mat/gröt/välling under dagtid. Amningen minskar ju beroende på efterfrågan. Snacka om micro-marknadsekonomi.

Det blev väl totalt ett par timmars sömn. Till och med Izabella hade blåa ringar under ögonen under frukosten. Hon har sovit ungefär som vanligt under dagen, definitivt inte mer. Nöden har ju ingen lag, Therese fick ju jobba som vanligt och Tobias fick skena över bergen med barnvagnen och kopplet i högsta hugg. Vi bävar inför natten, då hon än så länge inte visat något intresse för varken mat eller sömn. Det som gäller är gnäll. Ingen feber längre. Dock lite ögonirritation, kanske är det det som spökar. Vi googlade på det tidigare och det verkar lugnt så länge ögonvitorna är vita och inte röda.

Bortsett från detta är Izabella naturligtvis lika härlig som alltid, och samtidigt som vi skriver detta (2015 vår tid) skrattar hon faktiskt högljutt tillsammans med mamma Therese. Första skrattet idag, och det är ett underbart ljud.

0132.JPG

Izabella för ett par dagar sedan. Härligt glad, som hon är till 99%

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu