BloggProffs

Tisdag 13 januari – rejäl promenad

Idag slog vi vårt rekord i långpromenad, blev 3,5 timmar. Vi gick längs kusten, över stock och sten, strand, sten och sten. Med vagnen också. Lite bök får man ta. Vi ville ju utforska ytterligare en bukt utmed vattnet (Playa del Cura), se hur det såg ut där. Vi har varit på väg förut men aldrig riktigt orkat ta oss förbi alla hinder. Väl där var det inget att ha. Och vi som höll på att hyra lägenhet här, utan att veta. Stranden kunde knappt kallas strand. Fanns bara några få hotell och några få restauranger. Inga promenadstråk alls. Men nu vet vi det i alla fall. Vi återvänder inte dit.

Resten av dagen var ganska händelsefattig. Låg en stund i solstolarna medan Iza sov en kortis, handlade lite och sånt där.

007.JPG

Gran Canaria i förgrunden, Teneriffa i bakgrunden med berget Teide.

En kommentar till “Tisdag 13 januari – rejäl promenad”

  1. Louise Säger:

    Hej!

    Vad skönt ni verkar ha! Vilka slappardagar, måste kännas som ett annat liv!

    Ni behöver nog inte vara oroliga för att Tyra svälter, Milda, min 30 kg tunga labrador äter flugor, och hon är inte närmare svält än era holländare :) . Vad mysigt att Tyra och Iza gillar varann så mycket! Är inte Tyra avis? Har ju hört att de kan bli det ibland. Iza kan använda Tyra som gåstol (el rullator), Milda har vikarierat som sådan till en liten bebis, för några år sen.

    Kul att ni läste bloggen! Fredrik gör vad han kan för att vända räntediskussionen.

    Ha det gott!

    Louise

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu