BloggProffs

Lördag 10 januari – ett vågat bad

Sol. 25 grader. Nu är det som det ska vara igen. Får se hur länge det varar. Packade vagnen med parasoll, dryck till Iza, badlakan osv för en dag på stranden. Vi var nog där nere vid 1030 ungefär. Skönt, men inget riktigt bad, mest låg vi och slappade och gick lite i vattenbrynet. Det är ju inte så varmt i vattnet, men vissa har inte förstått detta…

Vi fick nya grannar idag också. Holländare igen…. Vet inte varför, men vi gillar inte Holländare. De är som Nivea (eller Göran P), feta och dryga. Nåja, vi ska inte döma dem än.

Eftersom Tyra inte får vara på stranden tänkte vi ge henne lite extra bonustid på eftermiddagen. Därför gick Tobias bort till en ödestrand som ligger nån timme bort med henne så hon fick springa lös och svalka sig i vattnet. Men just när hon tog pinnen som Tobias kastat i kom en jättevåg från ingenstans och spolade med sig henne. Hon flög runt som en vante i en torktumlare och man såg hur hon snurrade runt i vattnet flera gånger. Tobias blev så klart rädd att hon skulle slå huvudet i några stenar eller nåt men hon mådde prima efter badet, om möjligt lite skärrad. Skönt att det gick bra. Blir inget bad vid samma vågor nästa gång (men har man gått så långt vill man ju att hon ska få bada…).

0081.JPG

Iza on the beach i förmiddagssolen. Hon är gladare än hon ser ut på bilden, svårt att ta bilder på barn…

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu