BloggProffs

Måndag 5 januari – The Wise Guys

Karnevalerna har pågått för fullt i Spanien idag. Stora parader med de tre vise männen som huvudpersoner. Tänk, i Sverige har vi inte några karnevaler alls. Det skulle väl vara Pride-tåget i så fall, men det är ju inte någon svensk högtid utan ett jippo.

Idag har inte varit nån speciell dag. Therese har ju jobbat och suttit inne hela dagen, trots det fina vädret. Tänk att i Sverige så får vi ju nästan panik när det är fint väder. Man MÅSTE ju göra allt utomhus. Vaddå, sitter du INNE när det är så fint väder? Man sitter ju till och med utomhus och pratar i telefon när det är fint väder hemma. Men här är det ju inte så speciellt, det är ju i  så fall mer speciellt att det är dåligt väder. För oss gör det inget om det skulle bli nån regndag nu, vi har ju laddat med filmer. På ett sätt är det ju nästan skönt, man slipper tänka på att man bör var utomhus för att solen skiner… ni förstår nog.

I brist på annat att göra gick Tobias och Iza och köpte fler blöjor idag, de tar ju slut hela tiden. Blöjorna här nere har faktiskt nåt som vi inte sett i Sverige, en indikator om blöjan är fuktig eller inte. Man ser alltså på en färg-indikator utanpå blöjan om blöjan behöver bytas. Det är riktigt smidigt och något vi skulle sakna om man återgick till Libero som vi använde hemma…

083.JPG

Pappa, kollar du indikatorn? Vet inte om det var lösa skott eller inte?

2 Kommentarer till “Måndag 5 januari – The Wise Guys”

  1. Lisa H och Arvid Säger:

    Hello, blöjor med indikator låter ju helt super! Kan ni inte börja importera till oss stackare här hemma som bara har tillgång till luktindikator? :-)

  2. Lotta Säger:

    Nu var det några år sedan jag hade blöjbarn, men om jag inte minns fel så hade Pampers någon form av indikering. Blöjorna hade mönster av nallebjörnar, som ändrade färg om de blev fuktiga…

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu