BloggProffs

30 december – regn, regn, regn

Ja, det finns inte så många ord som kan sammanfatta dagen bättre. Det regnade inatt så mycket att vi vaknade. Sen fortsatte det större delen av dagen med korta avbrott med uppehåll. En av grannöarna fick 127 mm regn medan vi ”bara” fick 60 enligt tv-vädret. Så blir det ibland.

Vi tog tag i det hela i alla fall och begav oss med buss till grannbyn Arguineguin och kollade lite i affärerna där. Iza fick kläder av mormor och sen handlade vi lite mat till imorgon, nyårsafton. Det är något bättre utbud i den byn än i PR när det gäller kött och ostar.

Mitt emellan några regnskurar gick Ulf och Tobias upp till centrum och köpte pizza till middag. Åt till och med inomhus ikväll, det var för slaskigt ute (även om vi har tak på bungalowens uteplats så lutar golvet åt fel håll så det blir bokstavligen en liten pool där). Men ingen idé att deppa, imorgon väntas solen åter tillbaka.

0016.JPG

Tobias i hällregnet strax efter frukosten (Tyra behövde gå ut, om än motvilligt)

2 Kommentarer till “30 december – regn, regn, regn”

  1. Klabbe Säger:

    Halloj!!

    Är det här ni gömmer er … ni verkar ha det riktigt härligt i Spanien. Även fast du fått på dig seglarkläderna vid nyår Toby!
    Tänkte passa på att önska Gott Nytt År!!
    Men jag e nog aningen tidig verkar inte som redaktionen fått upp nyårssidan ännu.-

    Spaniorerna älskar att bränna krut på himmlavalvet, så det lär bli lite mer spektakulärt än när Kt Jonsson drog av smällare i popcorn-skålen vid nyår 2000 …

    God fortsättning på er!

    Skål

    Klabbe

  2. Margit Säger:

    Hej familjen Schillén! Nu sitter jag här inne hos Anton på nyårsafton och läser det ni skrivit på bloggen, tänk att jag kan få ta del av erat liv fastän ni är så långt borta. Vad skönt ni verkar ha det och vad Izabella växer. Vi har just ätit nyårs supé och väntar på det nya året medan vi tittar på television. Jag önskar er alla ett gott nytt år!

    Farmor Margit.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu