BloggProffs

Söndag 28 december – födelsedag!

Idag fyller Therese 33 år! Och nej, det heter inte ”menlösa barns dag” längre… Födelsedagen firades dock inte med tårta men väl ”Ja må hon leva” kl 8 med tänt ljus. Ingen frukost på sängen däremot, det är för bökigt nu när man har barn :) .

Efter frukost mötte vi upp Thereses föräldrar (Ulf och Agneta) som landade sent på lördagkvällen! Efter paketutdelning (med hemstickade tröjor till Iza, hemstickade älgmössan, Pumaoverallen m.m) blev det en liten rundtur ner till hamnen, sedan en lunchsallad i skuggan. Efter en lite småkall morgon vände vädret och det blev en klarblå himmel från lunchtid och framåt. Alltså lite härlig sol på blekansiktena från Svedala.

Som sagt ingen tårta men väl lite eftermiddagsfika med tårtliknande bakelse dagen till ära. På kvällen blev vi bjudna på restaurang. Jättegott kött på Big Horn Steak House i Puerto Ricos centrum. Hemma vid 21 och redo för sängen eftersom vi inte är några nattugglor längre. Det är Iza som styr dygnsrytmen i familjen now days…

0061.JPG

Födelsedags”barnet” med godsakerna till eftermiddagens fika

2 Kommentarer till “Söndag 28 december – födelsedag!”

  1. Britt Säger:

    GRATTIS Therese.

    Hoppas ni får en mysig vecka med Agneta och Uffe. Hälsa att de åkte i rätt tid, -6 i Järna idag. men vem är rädd för kylan. 2,5 timmes promenad runt ”ägorna” (Kallfors GK) Såg ut en gran till nästa jul.

    Bästa hälsningar
    Britt

  2. MNOP Säger:

    Ett stort Grattis i efterskott från Maxine, Pierre, Nicole och Rambo ( den nya fisken)

    Snart är vi också i värmen Teneriffa 2 veckor den 4 januarie.

    Stor kram

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu