BloggProffs

Torsdag 25 december – Öde i PR

Ytterligare en slapp och skön dag. Allt är stängt här. Det trodde man inte att de skulle stänga allt mitt under högsäsongen men på juldagen bommar de igen totalt. Till och med supermarkets:en är stängda. Men det gör inte oss något. Vi har bara legat vid poolen och läst och tagit ett par kortare promenader med Tyra. Det har varit jättefint väder.

Izabella fortsätter vara så snäll som man bara kan som barn. Nyss fick hon ett bad också för det började bli dags. Hon verkar gilla att glida ner i det varma/ljumna vattnet. Hon protesterar aldrig men hon gillar inte när vi sköljer lite vatten över huvudet, men det kan man ju förstå. Men inte ens då höjer hon rösten, man bara ser på hennes miner att hon inte gillar det riktigt.

Ikväll blir det rester till middag, dvs fullt julbord igen. Smarrigt! Efter det, och efter att Iza har somnat vid åttatiden så hade vi tänkt kolla på ”film”. Vi hade fått en DVD med Morden i Midsommer när vi köpte tidningen nån gång och som av någon anledning hängde med ner. Blir trevligt med lite avbrott från spansk tv.

002.JPG

Vi har inte tagit så mycket bilder idag så det får bli en enkel naturbild över PR och solnedgången.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu