BloggProffs

Tisdag 23 december – en skön dag i solen

Idag har vi bara haft det skönt! Efter gårdagens tråkväder blev det idag klarblå himmel och vi satsade på en heldag vid poolen. Vi laddade med massor med sköna handdukar att ligga på, stora kuddar så man kan ligga och sova eller läsa så bekvämt som möjligt. Till Izabella hade vi ett parasoll så hon kunde sova gott i skuggan och att vi kunde sitta under parasollet när vi lekte med henne. Till och med lunchen tog vi med oss ner till poolen. Gjorde ordning varsin sallad med fetaost, gurka, oliver m.m.  Det var skönt att sommaren kom tillbaka igen, även om vattnet i poolen kändes rejält kallt.

Till middag blev det makaroner och falukorv! Vi köpte ”blommig falukorv” på IKEA senast vi var där som vi nämnt tidigare. Gott! Vi tyckte dock inte att den ketchupen vi hade hemma var så där kanongod så vi provade med en annan sort. Men den smakade glögg (!) vilket kanske kan vara passande så här till jul, men det blev till att återgå till den gamla ketchupen trots allt.

Nu på kvällen har vi stekt köttbullar och gjort Janssons frestelse inför julbordet imorgon. Om det blir lika fint väder då är det inte så roligt att stå inne och laga mat. Det var lite extra trevligt att fixa sitt eget julbord till familjen. Känns stort och nytt på något vis. Vi har nog blivit vuxna…

020.JPG

Familjen Schillén lapar sol

2 Kommentarer till “Tisdag 23 december – en skön dag i solen”

  1. Britt Säger:

    Hej på er.

    Sänder en God Jul hälsning till er från ett kallt Järna, just nu -5. Burr, men dock ingen snö.

    /Britt

  2. Jman Säger:

    Tja familjen!
    Hoppas ni får en bra jul. Lät som ett bra julbord ni gjort iordning… men vad ska ni drecka ?
    /J

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu