BloggProffs

Måndag 22 december – utgång

Ja, bättre dagar har vi haft. Jobbdag för Therese och kallt och ruggigt för de övriga. Det verkar som om sanden hänger kvar i luften så även om det inte var några moln så kom solen aldrig fram. Utan sol så stannar tempen på max 20 grader. Nästan att jeansen åkte fram. Blev till att sätta på ugnen som värme i hemmet som vi har skrivit om förut.

Imorgon måste vi försöka snacka med nån klinik om att dom får importera ner en 5-månaders spruta till Iza. Hon ska ha sin påfyllnads-vaccinering då mot stelkramp, difteri m fl. Hon fick ju en i Sverige vid tre månader och hon ska alltså ha en likadan till.

Ikväll var det faktiskt premiär för att gå ut och äta (!). Hade siktat in oss på ett ställe som mest kör kanarisk mat med många spanjorer (som gäster alltså, inte att man skulle äta dem…) men det var faktiskt inte så bra som vi hoppats. De tapas vi gjort hemma i bungalowen har varit bättre. Kanske är deras varmrätter stråt vassare, för det är alltid fullsatt. Vi har också fått några andra tips på restauranger som ska vara bättre än genomsnittet.

Man kan också undra varför det dröjer fem veckor innan vi går ut och äter men sanningen är att det ofta är lättare att parera med Lillan här hemma när man gör maten själv. Då kan man vänta nån halvtimme/timme eller att man äter en i taget om det vill sig illa.

035-2.JPG

Matglad tjej som numera nästan äter upp en stor burk barnmat till lunch.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu