BloggProffs

Fredag 19 december – regn

En månad och en dag efter ankomst fick vi det första regnet. Det varade dock bara nån timme eller två och sen sken det upp igen framåt eftermiddagen. Känns som det är bra att rensa luften ibland och ta bort lite damm som åker runt. Men det är väl inte så roligt för dem som bara är här en vecka.

Therese känner sig bättre idag och febern ligger nu på ca 37,5. Vi hoppas förbättringen håller i sig. Det var också tryggt att höra från sjuksköterskan Karin att antibiotikan som Therese fick även används i Sverige (fast under annat namn) och att den verkar OK för ammande.  Man vill ju gärna dubbelchecka sådant när man är utomlands. Sverige och det som vi använder där känns ju så himla tryggt… (kanske en falsk känsla men ändå).

Izabella har dels kommit på ett nytt ljud, det är att bita hårt på ett eller två fingrar och sedan dra ut handen ur munnen vilket skapar ett litet ljud. Det både låter och ser ut att göra ont men hon verkar uppskatta den nya upptäckten. Sen fick hon en ny leksak/grej idag också. Det är en typ av nätpåse i storlek som några tepåsar med ett hantag på som hon kan hålla i. I nätet lägger man fruktbitar som hon kan bita och suga på och känna smak av utan att riskera att få i sig några större bitar som fastnar i halsen. Detta lilla tygnät kostade 200 kr. Löjligt dyrt, men var gör man inte för sin dotter. Det kommer säkert nån bild på den nån dag.

022.JPG

”Nu för tiden trycker jag i mig mat och välling utan problem!”

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu