BloggProffs

Onsdag 17 december – Fem månader!

Den 17:e är alltid speciell för oss. Oavsett månad. För Izabella fyller alltid någon månad detta datum. Idag fyller hon fem månader. Känns både som lång tid och kort tid. Lång tid för att man inte kommer ihåg tiden innan Izabella föddes. Det är konstigt men det är svårt att föreställa sig en tid innan henne. Det känns som en kort tid för att fem månader låter kort. Det känns som hon alltid funnits hos oss. Grattis Izabella på din fem-månadersdag! Vi längtar redan till imorgon när du åter vaknar och ler åt oss när du och slår upp dina stora oceanblå ögon och skrattar när du väl får ställa dig upp efter en lång natt.

Igår när vi skulle somna tänkte vi att Tyra har lite tråkigt. Tänk om hon blivit deprimerad? Så får det inte vara i vår familj! Vi bestämde i all fall innan sömnen tog vid att vi skulle göra morgondagen (dvs idag) till en bättre dag för henne. Hon ska absolut inte känna sig utanför och ska inte få alltför långtråkigt här. När morgonensolen började lysa ner i dalen bar det därför av till nästa vik, en sunkig sandstrand för människor eftersom det är våt sand blandat med stenar. Men en kanonstrand att släppa Tyra lös på. Vi har inte velat gå hit förut/inte trott det varit möjligt p g a att vägen övergår till stig/bergsklättring med barnvagn. Men det var bara en kortare bit som det var så illa. Iza fick sitta i Baby-björnen för att slippa ligga i vagnen och få hjärnskakning och andra blåmärken. Vi klarade i alla fall av det galant och Tyra fick vara fri på stranden nån halvtimme. Hennes glädje gick inte att ta fel på. Hon badade och grisade ner sig ordentligt i sanden. Grävde djupa hål och slabbade ohämmat. Väl hemma fick hon en ordentlig dusch för att bli av med saltvattnet och sanden. Sen låg hon hela eftermiddagen i solen (trots pälsen är hon en soldyrkare) och värmde sig och såg allmänt nöjd ut. Härligt!

Sen har vi fått klagomål från Svedala att det inte var nån bild från igår. Så det blir till att lägga ut två bilder idag… (minst)

013.JPG

Tur att vi köpte en Cross country-barnvagn (eller gjorde vi det?)

006.JPG

Tyra mår bra! (kolla t ex vilket väderstreck svansen står åt)

0191.JPG

Bonusbild: Izabella bär sin favorittröja…(att hon inte är så glad på bilden beror på helt andra omständigheter)

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu