BloggProffs

Tisdag 16 december – Devalvering

Men hallå där hemma, vad håller ni på med egentligen? Våra Kalle Anka-kronor räcker inte långt här nere om det ska fortsätta så här. 11,30 var växelkursen i bankomaten nyss. Suck. Får väl hoppas att det blir bättre på andra sidan nyår. Kanske är valutahandlarna inte lika rädda för våran stackars valuta då?

På förmiddagspromenaden i hamnen såg vi en rejäl bläckfisk som simmade/gick på botten bland båtarna, bara på någon meters djup. Den var säkert på 3 kg och hade man bara haft en håv hade man kunnat plocka upp den så hade middagen varit klar. Inte för att vi vet hur man tillagar bläckfisk och om det var ”rätt” sort, men den hade säkert smakat bra. Fisk blev det trots allt till middag ändå, färdigpanerad Kummel testade vi. Ingen hit.

När det gäller lilla Iza har vi hittat en vällingvariant idag som verkade falla henne i smaken. Hon har ätit rejält mycket av allt de senaste dagarna, så aptiten är det inget fel på. Vi har ingen våg så det är svårt att uppskatta vad hon väger nu för tiden, men ryggen skvallrar om att det börjar bli en del. När hon inte är sugen på vagnen så kan det bli att man går någon timme med henne i Baby-björnen och då känns det efteråt.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu