BloggProffs

Måndag 15 december – oroligt på området

Verkar lite som vi har en värmebölja nu. Inte för att tjata om vädret så mycket, för det är nästan konstant här, men senaste dagarna har dagstempen legat på runt 25-26 istället för runt 22-23.  Och då snackar vi celsius alltså. Imorgon har vi varit här 4 veckor. Än så länge inte en droppe regn. Någon enstaka dag har det varit mulet nästan hela dagen men det har inte gått en enda dag utan några timmar sol i alla fall. Den vanligaste dagen har varit klarblå himmel till 13-tiden sedan lite växlande på eftermiddagen.

Lämnade tillbaka bilen imorse. De kör lite mañana-stilen på Avis. ”No problem, everything ok” säger dom bara och lämnar ett kvitto/en lapp. Första gången fick vi en annan persons kontrakt med 118 euro, nästa gång var det vårt namn men 116 euro fast vi inte skulle betala nåt alls (AMEX-poäng). Lite snack sen löser det sig. Men ändå. En skön grej är dock tipset vi fick från dem att man inte behöver bry sig om vare sig p-böter eller parkeringsavgifter här nere i PR. Vi har blivit lappade varje dag på 60 euro men det gäller inte lokalbefolkningen (och Avis bilar klassas som det). Den spanska pjäsen sa att det bara var att slänga böterna och så har vi gjort. Nemas problemas för oss. (Hoppas vi förstod vad han sa…)

Dra på trissor, det verkar också ha flyttat in några icke-pensionärer på området idag. Nu kan det ju på allvar bli slagsmål om solstolarna! Pensionärerna klarar vi ju av ganska lätt men de här vette sjutton. De hade ju inte ens rullator. Tränade biceps hela kvällen.

stora_kameran_035.JPG

Tobias tror att vi kan hitta sparring-polare på den här restaurangen som ligger i Playa del Cura (nästa vik utefter sydkusten) om det blir för stora problem med de nyinflyttade. 

2 Kommentarer till “Måndag 15 december – oroligt på området”

  1. Jman Säger:

    Shit vad man blir avis.
    Ingen fara med dom där böterna Tobb… lappad varje dag haha ja du kanske får undersöka det där lite bättre.

    Ni är ute och far varje dag. Hur mycket kan det finnas att se på ön? Snart måste det väl bli lite tid över till att läsa en bok och softa. Skämtar bara, tyckte öknen såg riktigt cool ut.

    Kör hårt!
    /J

  2. Annika Säger:

    haha!! skönt namn på restauranten….skulle vara kul att veta hur länge den hetat så! kram på er! Annika

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu