BloggProffs

Onsdag 10 december – hyresförhandling

Efter frukost gick vi ner till hyresvärden och förhandlade oss till 100 euro lägre månadshyra. Vid poolen har vi hört att en del har lite lägre hyra än vad vi. Bra start på dagen, om man tänker på att båda är civilekonomer. Katsching!

Tobias fick veta via mail att ytterligare vänner till familjen (Storpil & Suzz) skulle få barn i maj. Det blir det femte barnet i det närmaste grabbgänget inom loppet av ett år. Snacka om baby-boom. Jättekul! Det lär nog bli mer välling och blöjbyten än öl och fotboll som diskuteras i framtiden…

När det gäller lillan (Iza) har vi fått reboota henne. Sista tiden har det varit problem att mata hennen med nappflaska (typ omöjligt) och vi har börjat fundera på hur det ska gå med vällingen nu när det börjar bli dags att dra ner på mjölkkossans Thereses utfordring. Vi gjorde samma lösning som förra generationen (Izas mormor) och körde med lite gott i nappflaskan. Men istället för nyponsoppa så fick det blir fruktjuice (special för 4-månaders). Gick kanon. Får se hur det går när vi ”load:ar” nappflaskan med annat.

021.JPG

Iza 2.0

En kommentar till “Onsdag 10 december – hyresförhandling”

  1. Annika Säger:

    Åååhhh…jag anar mammas ljuvliga ögonfransar på utväxt….!
    kram till er alla!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu