BloggProffs

Tisdag 9 december – Granen står grön grann

Prinsessan Iza har lagt till sig med en ovana. Från att ha sovit i stort sett hela nätterna, har hon nu bytt stil helt. Hon vaknar varje jämn timme. Dvs kl 00, 02, 04, 06. Det är till och med så att tröttheten märks på Tyra. Hon brukar alltid sitta med oss när vi äter frukost, men nu de senaste dagarna passar hon på att få lite ostörd sömn under den stunden. Smart dog! Det är inte så att vi klagar direkt, men det märks att vi är lite mer slitna.

Tobias gick till Maggies matte (hon som hade en Golden Retriever) och klippte sig idag. En relativt billig tjänst här i Spanien, knappt 15 Euro. Övriga familjemedlemarna tog en lite walk i hamnområdet under tiden.

Ena grannen (tyskan) kom med en påse till oss idag. Den visade sig innehålla en julgran i plast. En liten variant visserligen men det var bara fälla ut grenarna så var det klart. Till och med lampor som blinkar i alla tänkbara färger fanns inbyggda i grenarna. Perfekt så här på resande fot! Nu är vår gran alltså framtagen, klädd och tänd (hur många av er där hemma ligger så bra till?). Vi ska nog köpa lite mer julpynt i helgen när vi har hyrbil igen. Det är framför allt Therese som har dessa önskemål. Tobias tycker att det räcker gott och väl med granen.

012.JPG

Liten, men grön och grann.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu