BloggProffs

Fredag 5 decmeber – utflykt

Arguineguin var dagens utflyktsmål. En lite stad nån mil bort där fler spanjorer än turister är bosatta. Vi testade de kommunala färdmedlena för första gången. Riktigt billigt och enkelt sätt att resa. Typ 12 kr per näbb. Ganska trevlig mini-stad med många lokala fiskbutiker/restauranger. Hit kommer vi åka igen.

Izabella fick lite nya kläder. Det var inget jätteutbud på barnbutiker men Zara hade en del. Iza har också idag fortsatt sin motorikträning för att hitta tummen. Hon vill t ex gärna ha tummen i munnen samtidigt som hon ska bli matad. Ingen bra kombination för fläckar på kläder…

Pappa Tobias har nog fått ryggskott. Om det är någon som undrar står det faktiskt på netdoktor.se att ryggskott inträffar i alla möjliga åldrar, så det har alltså inte med något sådant att göra. Även vi unga pappor kan alltså råka ut för detta… Troligen var det lyftet av barnvagn i konstigt läge in i bussens bagageutrymme som blev den utlösande faktorn. Vi får se hur det utvecklar sig till imorgon men än så länge verkar det vara en hyfsat mild variant.

stora_kameran_081.JPG

En jätteglad Izabella

En kommentar till “Fredag 5 decmeber – utflykt”

  1. Agneta Wagneryd Säger:

    Bra att ni sonderar lite innan vi kommer ner. Förstår om de spanska farbröderna blir charmade av Izabella! Jättehärlig bild, man blir glad!
    Här är allt mörkt och trist. Lite snö skulle lysa upp tillvaron.
    Jag har varit lite småkrasslig, dragit på en förkylning men jag tror det är övergående nu.

    Kramar från

    mor/svärmor/mormor

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu