BloggProffs

Torsdag 4 december – tummen upp

Izabella har ju inte velat ha någon napp så det var väl ganska stor sannolikhet att hon förr eller senare skulle hitta tummen att snutta på. Idag var första gången hon gjorde det och hon verkar gilla den. Vi har sett henne med den ett par gånger till idag, efter att hon hittat den för första gången.

Annars har vi varit vid poolen mest hela dagen. Inte ett moln. En slapp semesterdag helt enkelt. Och efter att vi igår kom på att vi hela tiden pratar om mat så slutade vi tvärt med fikabröd till kaffet idag. Det blir ranson på det nu…

Vi har också upptäckt en viss typ av människor. Det finns många av dem här och vi har nog själva varit två av dem tills för några dagar sedan. Men nu börjar det gå upp för oss att vi inte längre är som dom. De stressade alltså. Folk kommer ner hit en vecka, ibland två, och har ett helt annat tempo i kroppen. De småspringer fram. Skyndar sig över gatan. Kör om med sina barnvagnar och står och stampar i kön inne i mataffären. När man är inne i det märker man det inte men när man klivit av det tåget inser man hur fel det ser ut. Koppla av grabben, du har semster! Ska man stressa igenom semestern också? Måste hinna sola, måste hinna bada, måste ta bästa platsen på stranden innan någon annan gör det, måste hinna jogga. In med maten. Fort! Så vi kan slappa sen. Skönt att man inte är en av ”dom” längre.

Bild: En lugn och skön solnedgång som den ser ut från vår uteplats

stora_kameran_2_008-2.JPG

En kommentar till “Torsdag 4 december – tummen upp”

  1. Annika Säger:

    Ååååhhh…så härligt att se er! Å att höra om ert underbara liv just nu. Vilken fantastisk grej ni gör…en riktig time-out å njutning för familjen…tillsammans! Kvalitet å kärlek!! Fint, fint!

    Det har tagit lite tid, men nu har jag oxå alltså hittat in hit å ska följa er flitigt. Therese….jag blev nyfiken…vem är den gamla bekanta på bageriet? Någon man känner till?

    För mig rullar det på här hemma…eller ja, det är väl jag som rullar snart. Eller njaee…så stor är jag nog inte ännu men växer gör jag definitivt. Det är otroligt roligt vad olika kommentarer jag får, en del tycker att jag är superliten och kan inte fatta att det är dags om 2,5 månad medans en del tror att jag ska ha typ nu. Behöver jag tillägga att de i den senare kategorin antingen varit under 20 eller killar?!..hehe! Vi har gått klart föräldrarkursen och jag är än mer pepp på förlossningen…ska bli sjukt kul och jag kan förstå dig, Tess, rätt så mkt i hur du måste ha kännt där i slutet. Annars så brottas vi med snickarna om att något ska hända med fuktskadan….men det går ju rackarns segt och vi börjar bli rejält besvikna. Men nån gång ska vi väl kunna gå vidare å få det fint i vårt lilla bo. I helgen blir det en tur till Trosa å att kolla syrrans nya hus.

    Ha det så underbart å njuuuut! Ps….älskar Izas gymbilder…hon e ju grymt fin!
    kram Annika

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu