BloggProffs

Tisdag 2 december – Gröten

Dagens höjdpunkt var när Tobias skulle mata Izabella. Hon skrattade åt allt han sa högt och ljudligt och gröten hon hade i munnen skvätte åt alla håll vid varje skratt. Vi skrattade med henne hela familjen. Och vi hade tur, vi hann fånga en del av ”måltiden” på video. Ser redan fram emot när vi ska kolla på den snutten.

Annars har dagen haft sin stilla gång. Vädret är så gott som alltid fint på förmiddagarna och ibland blir det lite mulet på eftermiddagen. Idag var en sådan dag. Gick runt bland alla caféer och bagerier för att hitta cheesecake som Therese bestämt bara måste ha. Hittade inte det någonstans så det blir till att baka i så fall.

I bungalowen bredvid flyttade tyskarna ut och ersattes av holländare. Vet inte vilket som är bäst? Tyskarna kan bara tyska och det kan inte vi. Tobias stammade fram några lösa ord för några kvällar sedan men sen fick det bli teckenspråk istället. Le, nicka och peka. Holländarna kan väl prata engelska i alla fall men verkar skumma. Livligt par i 65-70 års åldern. Lät som tonåringar när de höll på att bära väskorna. De blir väl så av allt röka kanske? Får väl passa så inte Izabella får i sig nåt om hon skulle vara ute samtidigt som de nån kväll…

Grattis till J-man förresten som fyller jämnt idag. Eller ojämnt kanske man ska säga? 35 är inte så jämnt rent matematisk kanske, så det kan man ju fundera på den som har tid (och det har vi).

Bilder: Izabella gör workout.

Först situps…

028.JPG

…sen bänkpress…

031.JPG

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu