BloggProffs

Måndag 1 december – Navidad för Tyra

Vad konstigt det känns. Första december. Nu har man släppt det där med att vi är på väg in i vintern. Det är som att bli jetlaggad fast med årstiderna istället. Man kommer helt av sig. Och det kanske i och för sig var halva poängen med att åka?

Therese har jobbat som vanligt på måndagar. Fördelen med det för Tobias är att han får rå om Izabella hela dagen, från att hon slår upp ögonlocken på morgonen till middagstid. Då brukar man dock ibland vara nöjd för stunden när det gäller umgänget med dottern. Nackdelarna ligger framför allt hos Izabella. Hon får t ex stå ut med att Tobias återanvänder gårdagens kläder. Inte för att de är smutsiga, men det är ju tråkigt för stackars tjejen. Mamman skulle aldrig göra så.

Tyra har julafton. Hon har fått två stora ben av gris plus en stor tuggknut av tyg. Hon fick bära hem den sistnämnda från veterinären (enda stället man kan köpa såna saker här) och var rejält stolt. Svansen stog 90 grader rakt upp. Hon är verkligen jätteglad! Nu luktar det serranoskinka i hela huset.

Undrar du över rubriken? Navidad betyder julafton/juldagen på spanska om vi inte fått det hela om bakfoten.

En kommentar till “Måndag 1 december – Navidad för Tyra”

  1. hopjoh Säger:

    ET, phone home! Hopjoh

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu