BloggProffs

Söndag 30 november – hamnbesök

Therese känner sig fortfarande lite hängig så resten av familjen beger sig ut på långpromenad så Therese ska få sova en stund. Riktigt varmt ute. Bland annat gick vi till hamnen och kollade vad det var för båtar som ligger där. Totalt sett är det väl ca 100 båtar i hamnen. De flesta ligger dock där som hemmahamn e.d. så det är inte direkt någon gästhamnskänsla. Det är lite lugnare.

Det ligger i alla fall tre svenska båtar här för stunden. Vi tog ett litet snack med en av dem eftersom vi är intresserade av att segla hit och vidare över till Västindien nån gång i framtiden också. De allra flesta som seglar till Västindien går via Kanarieöarna. De vi pratade med idag hade just köpt sin båt på Mallorca och seglat hit. 5 dagar hade det tagit (600 distans). På tisdag sticker de till Västindien. 3 veckor utan land i sikte.

Lite söndagskänsla har infunnit sig. Det blir till att tvätta, städa, laga mat och annat fixande som ofta hör söndagar till. 

Bild: Tyra kollar in båtarna i hamnen

036.JPG

En kommentar till “Söndag 30 november – hamnbesök”

  1. Alexandra Säger:

    Hej!
    Vad skönt ni verkar ha det! Tror ni har fattat ett mycket klokt beslut att fly ett grått Stockholm ;) Här är det 1 december, inte en snöflinga, grå himmel, lite mörkt och fuktigt. Avis? Nä, trodde inte det :)

    Men – det är åtminstone lite adventsmysigt nu, gillar ju julen så det är bara att passa på och njuta hela december!

    Ha det så bra allihop!

    Stor kram Alexandra

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu