BloggProffs

Lördag 29 november – genombrott

Izabella gör framsteg. Eller så tvingar vi henne till det? Hur som helst så gjorde vi om barnvagnen från liggvagn till sittvagn och körde till köpcentret. Iza var marginellt nöjd. Baby Björnen verkar roligare men hon satt (halvsatt) ändå i sin vagn och vi gick och pratade om hur stor hon blivit. Otroligt att vår lilla tjej blivit så stor att man kan köra henne i en sittvagn!! För flerbarnsföräldrar och ännu icke-föräldrar kanske detta inte låter så stort men om det är någon av er som är mitt uppe i det så förstår ni nog vad vi menar. Lillan har blivit stor. Typ.

Tyra har haft en bra dag! Först fick hon hälsa på en Golden Retriever (engelska donnan Maggie), sen fick hon springa lös i parken efter bollen och sen fick hon bada i kanalen som går mellan stranden och bergen. Hon såg inte ut att klaga. Alla i familjen ska må bra! Vi fick också veta av Maggies matte att det fanns en bra veterinär i PR och att alla riktiga hundar (alltså inte små rått-hundar som tanterna har) brukar mötas på stranden med sina hussar/mattar på kvällen när alla badgäster är borta och leka vilt i vattnet och i sanden. Gissar att det blir dags för dusch också efteråt. På måndag ska vi gå till veterinären och försöka köpa hundben. I annat fall får vi hitta nån slaktare som kan sälja nåt märgben eller nåt. Tyra behöver nåt att tugga på.

Nu på kvällen har vi haft fiesta! (om det nu betyder fest, men det låter så). Tobias har stått 2 timmar i köket och fixat massor med olika tapas. Till exempel saltade småpotatisar med picante-sås (en canarisk specialitet där ca 1 kg mini-potatis kokas i 3 dl salt!). Jättegott. En hel del annat serverades också, som paprika med ost- och pepparröra med sardeller m.m. Till detta blev det Sangria. Tyvärr börjar Therese känna sig lite hängig igen, mitt i festligheterna. Kanske började hon gå i bergen för tidigt efter förra ”hängigheten”?

Den som inte är trött av feber är rejält proppis och trött för den sakens skull. Iza åt också otroliga mängder gröt strax innan vår middag så det är nog ingen som svälter här. (Tyra lägger dock in sitt veto tydligen, hon håller inte alls med. Hon försöker till och med tigga till sig ytterligare mat). Klabbe, Louise, syster Liselotte m fl. vet hur labradorer fungerar… De har stort matintresse om man säger så.

Bild: Eftersom pappa fick visa sin pool igår så kräver jag (Izabella) att få visa min idag! Badtanten ni ser i bakgrunden är min mamma.

0013.JPG

2 Kommentarer till “Lördag 29 november – genombrott”

  1. Agneta Wagneryd Säger:

    Hej igen!

    Jag håller på med en nyårskollektion till Izabella, hoppas den inte är för liten nu när hon nästan växt ur barnvagnen. Men den vr ju nästan i dockmodell från början. Tur att ni inte behöver täckoverall mm när hon åker i den. Är stl 62 fortfarande gångbart?
    Mamma och dotter är väldigt lika på bilden.

    Här är det grått och trist, all snö borta. Som tur är finns Viasat Golf. Jag har varit uppe med tuppen både lördag och söndag för att titta på Stensson & Karlsson vinna stort. De spelade otroligt bra sista rundan.

    Bara 3 veckors slit kvar till jullovet.

    Kram

    Mor och mormor på distans.

  2. canaryisland Säger:

    Hej!

    Åh äntligen någon som tycker att vi är lika! Pappan börjar bli så lagom kaxig.

    Stl 62 ska nog vara gångbart. Hon har tom ett set i 56 kvar (Villervalla, de från Järna) Det märket är himla bra. Verkar bekväma, håller formen och slitstarka samt fungerar länge.

    Idag kämpar jag med att sitta i skuggan och jobba med en hopplös mailuppkoppling.

    Kram Dotter på distan

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu