BloggProffs

Tisdag 25 november – en lugn dag

Dagen började med färskpressad apelsinjuice som vi gjorde själva. Vi har sett bönder stå och sälja apelsiner med bladen kvar ur sina bilar och det är så vi ska köpa apelsinerna nästa gång. Snacka om färsk-färsk-pressad…

Lång promenad som vanligt på förmiddagen. På eftermiddagen låg vi för första gången båda två SAMTIDIGT vid poolen när Iza sov en lite längre eftermiddagslur. Idag åt Iza förresten lite extra stor smakportion (se bild). Det var morot, ris och majs tror vi. Hur som helst gillade hon det väldigt mycket.

Iza pratar på som vanligt. Flera timmar om dagen. Det blir mycket dregel i samband med detta så man får byta tröja ofta.

Nu har vi varit här en vecka och det börjar bli dags att tvätta och fixa lite andra vardagssysslor. Det är vad som står på schemat ikväll.

Bild: Iza äter mat i den portabla barnstolen hon fått från Tobias arbetskollegor på Skandia.

0011.JPG

En kommentar till “Tisdag 25 november – en lugn dag”

  1. Jman Säger:

    Tja vänner!
    Det låter som ni börjar komma in i lunken och det är härligt att höra. Ser riktigt trevligt ut där ni bor och att läsa att ni badar utomhus är lite overkligt kan man säga.

    Det är bra att du håller oss uppdaterade med dreckat Tobbe så vi inte behöver vara oroliga för dig.

    I kontrast till er så ska jag till Sälen i helgen på skidprovarhelg. Backarna är öppna till 21 och många band som lirar så det blir KUL!

    Hela familjen får ha det gott, så hörs vi.

    /Johan J Göthe

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu