BloggProffs

Onsdag 26 november – kallt ute

Jaha, inte nog med att ni har snöstorm i Sverige, nu har vintern kommit hit ner också. Efter en solig morgon blev det mulet och temperaturen sjönk till närmare 20 grader. Och vinden låg på så det blev faktiskt ganska kallt. Visst shortsen kan man behålla men en munkjacka är inte fel.

På förmiddagen tog vi ett nytt prommenadstråk och upptäckte ganska mycket hundbajs. Det leder oss lite osökt in på att vi haft svårt att hitta hundpåsar i affären, dvs det finns inte. Första dagarna körde vi med soppåsar så det såg mer ut som att vi var ute och rastade en elefant. Under storhandlingen i helgen hittade vi dock vanliga fryspåsar (typ genomskinliga 3-liters du vet) som var mer anpassade för Tyras storlek. De är ju däremot genomskinliga. Trevligt. NOT! Nog med skitsnack.

Lite lyx har vi också hunnit med idag. Var upp till bageriet och köpte lite fikabröd. Riktigt gott. Nån typ av tysk äppelkaka och en morotskaka. På bageriet jobbade dessutom en gammal bekant till Therese.

Izabella har softat som vanligt. Hon intresserar sig rejält för omgivningen och vill hellre sitta och titta än ligga och sova. Därför är hennes favorit att sitta framåtvänd i bärselen. Till föräldrarnas stora lycka får det också konsekvensen att hon somnar hårt av alla intrycken.

Bild: Izabella i bärselen hos pappa

tob_iza_selfportrait1.jpg

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu