BloggProffs

24 november – Thereses jobbdag

Idag ska Therese jobba. Det innebär att farsan Baloo har hela ansvaret för lilla prinsessan (Iza alltså). Det gick ju bra såklart. Tobias & co (barnvagn och hundsläp) besteg ena bergssidan. Inga problem där med konditionen. Det var värre nerför, barnvagnen har ju ingen broms, så det är ganska jobbigt att gå och hålla emot i 45 minuter. Du som går i barnvagnstankar, tänk på att köpa en med broms om du ska gå i terräng.

Tobias tog ett eftermiddagsdopp i poolen för att reta Therese lite som satt och svettades framför datorn på terrassen några meter bort, medan dottern tog en eftermiddagslur. Såg på nätet att det var snöstorm i Sverige. Trist, hörrnini.

Bild: Therese jobbar

Therese jobbar

4 Kommentarer till “24 november – Thereses jobbdag”

  1. roadtrip Säger:

    Känns tryggt att vi kan följa hur du jobbar. Ser ganska bekvämt ut där på balkongen.

    /Pineberry

  2. Magnus Säger:

    Ser inte allt för obehagligt ut.

  3. Rolf Schillén Säger:

    Ser fint ut de där. Handlar mycket om bärs. Mamma Anette tycker inte om det!
    Själv har jag monterat på snökedjor och snöblad och plogat en masa blötsnö så att vi kan ta oss ut från Skottviken. Ska bli intressant att följa er, framför allt Izabella. Tyra verkar ju i alla fall lugn på bilden.

  4. Agneta Wagneryd Säger:

    Vad kul att läsa och se bilder från er! Livet verkar ju ganska lugnt på PR. Måste bara kommentera storleken på altanen, 10kvm? Stor? Vi har ju 31kvm, just nu täckt med snö.
    Tiger stannar nog kvar i Sverige. Hälsa Tyra att hon tycker det är varmt här så PR är nog ingen plats för henne. Just nu ligger hon bredvid mig på bordet när jag skriver. Klockan är 06.06. Jag råkade vakna, hade heller ingen klocka på mig. Pappa kan nog störa diskodansarna också tror jag.

    må så gott

    Agneta

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu