BloggProffs

20 november – solen är väckarklockan

Sol idag igen. Frukosten serverades (av Tobias) ute vid 0830 ungefär “som vanligt”. Solen går upp runt 0800 (åtminstone börjar det bli ordentligt ljust då) så vi använder den som väckarklocka. Tobias har tagit av sig armbandsklockan sedan tidigare. Har ju inga direkta tider att passa ändå.

Efter promenaden åt vi sallad igen. En pepparbit kom dock fel och gjorde att Tobias tand-brygga började lossna lite. Han fick leta efter tandläkare på eftermiddagen. Fick tid dagen efter.

Middag med pasta och korv. Maten är DYR här i Puerto Rico (PR), ungefär dubbla priset mot hemma. Tobias har dock hittat en bärka (öl) som är ganska billig (Tropical 50 cl för 0,70 euro) och nån annan sort för 0,33 euro för 33 cl men den var inte så god “men går ner”.  Utbudet för maten är ungefär som Seven-elevens. De tänker säkert att alla ändå går ut och äter, men så fungerar det ju inte alltid för en nybliven barnfamilj med hund.

Izabella har börjat prata väldigt mycket de senaste dagarna. Eller jollra heter det kanske. Väldigt charmigt att lyssna på och hon kan hålla på i timmar. Det gör också att hon kan börja underhålla sig själv i lite större utsträckning.

Bild: Izabella sitter i soffan

Izabella Schillén

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu